Handelsbetingelser

Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle oplysninger opbevares fortrolige.

Det er valgfrit om du vil modtage vores nyhedsbrev, som du selv kan tilmelde og afmelde dig.

 

Betalingsbetingelser:

Hos alessandro.dk kan du betale med følgende kort typer:
Mastercard, Maestro, VISA, Visa Electron, JCB og American Express.
Det er sikkert at betale med betalingskort hos alessandro.dk, dine kortoplysningerne sendes krypteret via en sikker forbindelse til PBS.

Absolute Beaute’s bankoplysninger :

Reg.nr: 7230
Konto nr: 0002418842
Bank: Sparekassen Vendsyssel

IBAN : DK0372300002418842
SWIFT: OSBADK22

 

Levering:

Hos os er det en selvfølge, at varen afsendes hurtigst muligt, og vi efterstræber at få den afsendt samme dag som ordren er modtaget.
Bemærk at selv om du har modtaget en bekræftelse på at vi har modtaget din ordre, kan vi ikke i alle tilfælde garanterer at vi har det hele på lager.

Vi har valgt at have et forsendelsesgebyr på alle leveringer i Danmark. Fragt priserne kan variere efter prisjusteringer og kampagnetilbud mm.
Den aktuelle fragt pris vil altid fremgå tydeligt i ordre afgivelsen.
Hos Absolute Beaute kan du vælge mellem Privatpakke, Erhvevspakke eller Brevpakke. De to første sendes forsikret og du vil modtage et tracking nr
på pakken pr e-mail. Der intet tracking nr hvis du vælger brevpakke.

Vi sender gerne til Europa incl Grønland & Færøerne det koster 150,- så sendes pakken forsikret og du modtager et track & trace nummer så du kan følge pakken.

Forsendelse ikke Europa 250,- dkk.

Ved udeblevne forsendelser kontakt:
info@alessandro.dk
eller telefon 86422141 – mellem 10:00-16:00 man-fre

 

Reklamationsret

alessandro Pro yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles House of Sstars ApS indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder alessandro Pro returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Absolute Beaute
Bogensevej 2
8940 Randers sv

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse. Det er også muligt at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved tilbageførsel af kreditkortransaktion.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Specielt vedr. fortrydelsesretten for kosmetikprodukter

De nye e-handelsregler foreskriver, at Absolute Beaute skal tilbyde at tage alle produkter retur, mod nedskrivning i produktets værdi. Et produkt anses for at være nedskrevet 100% i værdi, såfremt emballage/forsegling er åbnet/brudt, så længe der er tale om et produkt, der af hygiejniske årsager ikke kan gensælges til en anden kunde.

Specielt ved bestilling af kursus – depositum

 

Fortrydelse og afmelding

Event, spisning og specielle arrangementer:

Tilmelding til ekskursioner eller arrangementer med fx teater eller koncert -billetter, spisning rejser mv. er bindende og uanset om de er købt og betalt over internettet kan kursusgebyret ikke refunderes.
Din tilmelding er bindende

Dog kan der være mulighed for at du som deltager kan afmelde dig arrangementer og få hele eller noget af din betaling retur.
Dette undersøger du ved henvendelse til alessandro PRO der udbyder arrangementet.
Der skal typisk være afmeldt mindst 14 dage før start hvis det skal være en mulighed.

Manglende fremmøde giver ikke ret til tilbagebetaling.

Kurser købt via web siden, som ikke er omfattet ovenfor

I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Kurser købt på denne portal er derfor omfattet af denne fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen er 14 dage.

Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har indgået aftalen, dvs. når du tilmelder dig kurset.

Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den bestilte tjenesteydelse. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, du har indgået aftalen.

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du underrette den Absolute Beaute om, at du har fortrudt aftalen. Hvis du vil give denne underretning skriftligt – f.eks. pr. brev eller e-mail – skal du blot sende underretningen inden fristens udløb. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. sende brevet anbefalet og opbevare postkvitteringen.

NB: Der tages forbehold for udsolgte og fejloprettede varer i web-butikken.