Klinik

Absolute Beaute Klinik

Vi tilbyder professionel behandling i Gele- og akrylnegle, Gelpolish, Vippe extension, Lashlift, HennaBrown, BrownLamination. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og bedste behandling. Vi er derfor flere gange årligt på kursus internationalt i de nyeste teknikker og behandlinger. En klinik der altid er i udvikling og ønsker det bedste til vores kunder – vi går derfor ikke på kompromis med vores produkter.

Vi glæder os til at se dig på klinikken!

Vores Team!

Mit navn er Lone, er indehaver af Absolute Beaute,  jeg startede med at lave negle i 1999, det blev min store passion. Negle er ikke bare negle, det er et håndværk. Der er så mange muligheder, da udviklingen i negle branchen går stærkt. Jeg er uddannet kosmetolog, negleteknikker og vippeteknikker. Vipper har jeg beskæftiget mig med de sidste 10 år, single og volume Lash. Absolute Beaute består af en klinik samt kursus og showroom til vores distribution. Vi er flere gange årlig hos vores leverandører i Holland og London på uddannelse, for at være opdateret på de sidste nye teknikker, farver og nyheder.

Dorthe er fra Randers, vores blæksprutte, hun er tidligere ejer af Lillepot. Dorthe sørger for tingene fungere, pynter og hygger om os på klinikken. Hun har arbejdet i skønheds branchen som sælger, hun tager sig af distributionen og får det hele til at se lækkert ud.

Elena er 46 år gammel bor i Randes og kommer oprindelig fra Ukraine hvor hun har taget sin uddannelse – Elena er efterfølgende uddannet hos os og har de sidste 4 år arbejdet som negleteknikker hun mestrer alle teknikker i manicure, akryl, gele og gelpolish. Elena er specialiseret i negle design. Du kan booke en tid hos Elena fra 17. Januar 2021 hos os.

 


Lone Gravesen Jensen

Dorthe Skinderhede Rocha

Elena Fedosova