Kosmetisk Klinik

Absolute Beaute Kosmetisk Klinik

Vi er en autoriseret kosmetisk klinik, vi vægter at forskønne og forbedre naturlige træk ud fra dine ønsker og behov, kombineret med vores faglighed og æstetiske tilgang. Kosmetiske behandlinger skal se naturlige ud og gøre dig til en bedre version af dig selv. Vi behandler med Botox, Filler, Booster samt Mesogun der kombineres med Kemisk peeling, denne kombination giver et fantastisk resultat.

Vi tilbyder professionel behandling i Gele- og akrylnegle, Gelpolish, Vippe extension, Lashlift, HennaBrown, BrownLamination. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og bedste behandling. Vi er derfor flere gange årligt på kursus internationalt i de nyeste teknikker og behandlinger. En klinik der altid er i udvikling og ønsker det bedste til vores kunder – vi går derfor ikke på kompromis med vores produkter.

Vi glæder os til at se dig på klinikken!

 

Vores Team!

Lone Gravesen Jensen er indehaver af Absolute Beaute,  jeg startede med at lave negle i 1999, det blev min store passion. Negle er ikke bare negle, det er et håndværk. Der er så mange muligheder, da udviklingen i negle branchen går stærkt. Jeg er uddannet kosmetolog, negleteknikker og vippeteknikker. Vipper har jeg beskæftiget mig med de sidste 10 år, single og volume Lash. Absolute Beaute består af en klinik samt kursus og showroom til vores distribution. Vi er flere gange årlig hos vores leverandører i Holland og London på uddannelse, for at være opdateret på de sidste nye teknikker, farver og nyheder.

Dorthe Skinderhede er fra Randers, vores blæksprutte, hun er tidligere ejer af Lillepot. Dorthe sørger for tingene fungere, pynter og hygger om os på klinikken. Hun har arbejdet i skønheds branchen som sælger, hun tager sig af distributionen og får det hele til at se lækkert ud.

Elena Fedosova bor i Randes og kommer oprindelig fra Ukraine hvor hun har taget sin uddannelse – Elena er efterfølgende uddannet hos os og har de sidste 4 år arbejdet som negleteknikker hun mestrer alle teknikker i manicure, akryl, gele og gelpolish. Elena er specialiseret i negle design.

Aygül Karakan Onay kommer fra Randers, er negleteknikker og har speciale i Brow-og Lashlift, Aygül er uddannet hos os og er også uddannet i blading.

Katja Caglak Kosmetisk sygeplejerske er en erfaren sygeplejerske med mange års erfaring fra forskellige specialer, “Min tilgang til behandlingerne, er at skabe smukke naturlige resultater, så du kan være den bedste version af dig selv”

Ann-Kathrine Rahr German Rossau DERMATOLOG OG VIRKSOMHEDSANSVARLIG LÆGE. Uddannet hudlæge fra Skejby 2021. Arbejder til daglig på hudafd. Aalborg universitetshospital, og en dag om ugen på plastikkirurgisk klinik med kosmetisk dermatologi.

Katja Caglak

Ann-Kathrine Rahr German Rossau


Lone Gravesen Jensen


Dorthe Skinderhede Rocha


Elena Fedosova