Pris: ,-

alessandro Danmark havde besøg af den Internationale træner i henholdsvis København og Vejle. alessandro Danmark siger tak til alle som deltog for nogle fantastiske hyggelige dage.

Event var meget koncentreret om den nye UV lak, Lac Sensation som er en fantastisk nyhed! Og vi glæder os til 15 nye farver i oktober/november. Vi var også omkring de nye negleakkerfra alessandro som igen er forbedret i holdbarhed og glans vi har 77 flotte farver i en trendy lakstander og glæder os til 77 nye negle lakker i januar 2012. Så når vi op på 154 neglelakker i flotte trendy farver.

Hvad angår hånd- og neglepleje er alessandro førende på markedet. Alle hånd produkter i Hands!up indeholder pearl compleks som er plejende for hænder, i serien findes atl fra den lette fedtfrie håndcreme til antiage og lifting. Dream Cream vender tilbage i efteråret i ny forbedret udgave og billigere end tidloigere. Negle pleje er delt op i negle typer, hvilket giver nogle fantastiske resultater til flotte naturlige negle.

 

Tilmeld dig her