Akryl negle basis, Lashlift og Vippe extension kursus, inkl. start kit

Pris: 16495,-

Akryl negleteknikker uddannelse Grundlæggende niveau
Vil du gerne være en professionel negleteknikker? Så er Akryl Artist – Basis træning, den træning, hvor du kan gøre dine drømme til virkelighed!

GRUNDKURSUS: NEGLE STYLIST AKRYL

Dette kursus danner basis for en succesfuld start som en professionel neglestylist.

Gennem et intensivt 4-dages kursus, vil du lære en lang række praktiske færdigheder til at sikre en god forståelse af de forskellige behandlingsprocedurer. De forskellige teknikker til negleforstærkninger vil blive praktiseret på modeller. Derudover vil du få en værdifuld viden om neglenes og hudens struktur, samt vigtig information omkring den kemiske sammensætning af selve produkterne.

Varighed 4 dage

pris: kr. 10.500,00 inkl. start kit

Vippe extension, Lash Perfect Classic  kursus lærer du påsætning af single vipper.
Vi gennemgår anatomi, fysiologi og sygdomslære, som giver dig en nødvendig viden om øjet. Ligeledes undervises du i forskellige design til øjen form, som udruster dig til at lave det bedste design på dine kunder.
Med Single Lash kursus hos Absolute Beaute, er du klædt på til at lave den perfekte vippe extension, men også til at vejlede dine kunder korrekt.
Vores single lash kursus er både teoretisk og praktisk.

Varighed: 1 dag

Pris: kr. 4995,- inkl.  kit til vippe extension

Lash Perfect Lash Lift er en naturlig øjenvippe behandling, vipperne vil synes tykke og længere, der kan holde op til 8 uger.

Varighed: 1 dag

Pris: kr. 2495,- inkl. kit til lash lift

Tilmeld dig her