Gelé basis kursus/Vippe extension/Lash- & Brow lift “Pakke”

Pris: 16985,-

Gelé Basis kursus er for dig, der gerne vil lære at lave negle på et professionelt niveau, og ønsker at arbejde med de bedste produkter fra starten. Gelé er helt lugtfri, og egner sig derfor godt til f.eks. hudplejeklinikker,frisør og Spa. Du lærer at kontrollere både form og smilelinjer perfekt, og samtidigt lave både supertynde og holdbare negle. Du kan lave opfyldninger på neglene, uden at fjerne alt produktet fra kundens negle ved behandling, det sparer tid og penge. Med vores brede udvalg af geléer og pigmenter kan du camouflere misfarvninger i naturneglen og forlænge neglesengen, så denne syner lang og slank – ideelt til neglebidere.

Kursus er ekskl. startkit

Vippeextension, Lash Perfect Classic  kursus lærer du påsætning af single vipper.
Vi gennemgår anatomi, fysiologi og sygdomslære, som giver dig en nødvendig viden om øjet. Ligeledes undervises du i forskellige design til øjen form, som udruster dig til at lave det bedste design på dine kunder.
Med Single Lash kursus hos Absolute Beaute, er du klædt på til at lave den perfekte vippe extension, men også til at vejlede dine kunder korrekt.
Vores single lash kursus er både teoretisk og praktisk.

Inkl. kit til vippeextension

Lash Perfect Lash Lift er en naturlig øjenvippe behandling, vipperne vil synes tykke og længere, der kan holde op til 8 uger.

Hi Brow Lamination-træning er udviklet af brancheeksperter hos The Eyelash Design Company for at imødekomme behovet for perfekte øjenbryn dag efter dag – uden at skulle gøre noget for at holde dem på plads.

Hi Brow laminering er den populære Brow behandling i Storbritannien og på verdensplan og succes ser ud til at fortsætte. Denne bryn behandling er en favorit hos klienter takket være den hurtige behandlingstid og de langvarige resultater.

Inkl. kit til lash- & Brow lift

Tilmeld dig her